• یکشنبه ۳ بهمن ماه، ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۹
  • دسته بندی : شهرستانها
  • کد خبر : 9511-191-5
  • خبرنگار : 58004
  • منبع خبر : گفتگو

10 هزار هکتار از اراضی ساوجبلاغ حدنگاری شده است

فرماندار ساوجبلاغ از وجود 26 هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در این شهرستان خبر داد و با تاکید بر لزوم حدنگاری این اراضی اعلام کرد: تاکنون حدنگاری 10 هزار هکتار انجام شده و تا پایان مرداد سال آینده میزان آن به 20 هزار هکتار خواهد رسید.
ابوالقاسم پالیزگیر در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه البرز، گفت: توسعه کشاورزی نوین یکی از برنامه‌های بلند مدت کشور است در همین راستا تاکنون دو هزار و 397 هکتارر از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ تحت پوشش سیستم ابیاری تحت فشار قرار گرفته است.
پالیزگیر با بیان اینکه این اقدام در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و اصلاح الگوی مصرف قرار دارد، افزود: در صورت تامین اعتبار از طرف استان، هزار هکتار دیگر از اراضی شهرستان نیز آماده اجرای آبیاری نوین است.
وی از پرداخت 85 درصد از هزینه اجرای طرح آبیاری تحت فشار به صورت یارانه خبر داد و گفت: هیچ محدودیتی برای این موضوع وجود ندارد و البته کشاورزان نیز به خوبی از آن استقبال کرده‌اند.
این مسئول بر اهمیت اجرای طرح آبیاری نوین تاکید کرد و گفت: اجرای این طرح‌ها باعث می‌شود که بازدهی آب افزایش و تولید محصولات نیز بهبود باید.
وی در ادامه به تلاش برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی در ساوجبلاغ اشاره کرد و گفت: علاوه بر این تا کنون 55 میلیارد ریال تسهیلات به 43 طرح پرداخت شده است که 19 مورد در بخش کشاورزی بوده است.
پالیزگیر  رفع موانع تولید را فرصتی برای رونق صنایع تبدیلی و تکمیلی عنوان و تصریح کرد: رفع موانع در راستای توجه ویژه دولت تدبیر و امید و با هدف کمک به حفظ اشتغال، افزایش تولید ، را ه‌اندازی طرح‌های نیمه تمام تولیدی و تقویت تحرک اقتصادی صورت پذیرفته است.
فرماندار ساوجبلاغ از وجود 26 هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در این شهرستان خبر داد و با تاکید بر لزوم حدنگاری این اراضی اعلام کرد: تاکنون حدنگاری 10 هزار هکتار انجام شده و تا پایان مرداد سال آینده میزان آن به 20 هزار هکتار خواهد رسید.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: