• یکشنبه ۲۴ دی ماه، ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۶
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 9610-3791-5
  • خبرنگار : 58002
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا منطقه البرز

آنفلوآنزای مرغی همچنان تلفات می‌گیرد/تاکنون 17 میلیون مرغ معدوم شده است

رئیس سازمان دامپزشکی از فعالیت 260 کشتارگاه طیور در کشور خبر داد و گفت: سالانه در ایران 2 میلیون تن مرغ، 9 میلیون تن تخم مرغ و 700 هزار تن گوشت قرمز تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه البرز، علیرضا رفیعی پور در نشست خبری با اصحاب رسانه استان البرز که یکشنبه(24 دی ماه) در اداره کل دامپزشکی البرز برگزار شد گفت: بسیاری از بیماری‌هایی که بین انسان و حیوان مشترک است و همچنین بیماری‌های دامی، هنوز ناشناخته است و به همین دلیل متخصصین در این حوزه برای شناسایی در حال فعالیت هستند.

رفیعی‌پور با اشاره به نظارت سازمان دامپزشکی در حوزه تولید و مصرف محصولات دامی خاطرنشان کرد: این نظارت از مزرعه تا سفره ادامه ادامه دارد و کارشناسان سازمان برای ارتقا سطح بهداشتی و حفظ امنیت غذایی و اقتصادی تلاش دارند.

وی در ادامه به وضعیت آنفلوآنزای مرغی در کشور اشاره و با بیان اینکه شروع شیوع این بیماری از سال 95 بود اظهار کرد: این ویروس از حوزه طیور وحشی به طیور بومی و طیور صنعتی با اولویت مرغ تخم گذار انتقال پیدا کرده است.

رئیس سازمان دامپزشکی ادامه داد: تاکنون بیش از 17 میلیون قطعه مرغ مبتلا به این بیماری معدوم شده است اما این بیماری با توجه به سرعت انتشار بالا هنوز کنترل نشده است.

رفیعی‌پور ضمن اظهار امیدواری برای کنترل آنفلوآنزای مرغی در آینده نزدیک و خاتمه این بیماری افزود: 15 استان کشور با این بیماری درگیر شده‌اند بر همین اساس برای جایگزینی مرغ‌های معدوم شده تدابیری اتخاذ گردیده تا ادامه تولید در مرغداری‌های هدف آغاز شود.

این مسئول در خصوص بیماری تب کریمه کنگو نیز اعلام کرد: طی 18 سال گذشته کل استان‌های کشور با این بیماری مواجه شده است اما تعداد مبتلایان به این بیماری سیر صعودی نداشته است.

وی ذبح غیراستاندارد و خارج از کشتارگاه را یکی از عوامل شیوع این بیماری عنوان و خاطرنشان کرد: امسال در کشور بین پنج تا هشت نفر بر اثر ابتلا به تب کریمه کنگو جان خود را از دست دادند.

رفیعی‌پور در بخش دیگری از این نشست خبر با بیان اینکه اقتصاد دامی ایران به 134 هزار میلیارد تومان می‌رسد که سازمان دامپزشکی بر آن نظارت دارد گفت: 85 درصد غذای انسان از پروتئین و یا فرآورده‌های خام دامی تشکیل می‌شود.

وی اضافه کرد: این نشان می‎‌دهد که جان و مال مردم به سازمان دامپزشکی گره خورده است به همین دلیل ناظران سازمان به طور شبانه روزی بر ذبح شرعی دام در کشتارگاه‌ها نظارت دارند.

رئیس سازمان دامپزشکی در پایان از فعالیت 260 کشتارگاه طیور در کشور خبر داد و گفت: سالانه در ایران 2 میلیون تن مرغ، 9 میلیون تن تخم مرغ و 700 هزار تن گوشت قرمز تولید می‌شود


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: