• چهارشنبه ۴ مهر ماه، ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۱
  • دسته بندی : علمی و آموزشی
  • کد خبر : 977-493-5
  • خبرنگار : 58002
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا منطقه البرز

تکمیل طرح ساماندهی بذر و سلو‌ل‌های تولید واکسن در موسسه رازی تا پایان امسال

معاون تضمین کیفیت موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با بیان اینکه بیش از 70 درصد طرح ساماندهی بذر و سلول‌های به کار رفته در تولید واکسن به انجام رسیده گفت: این طرح تا چند ماه آینده تکمیل می‌شود.

به گزارش ایسنا منطقه البرز، مهرداد راسخی با بیان اینکه کیفیت به معنای تامین خواسته مشتری و سهامداران است، گفت: در موسسه رازی تمام فرآیندهای ساخت واکسن از مرحله تهیه مواد اولیه تا توزیع به بازار مصرف تحت نظارت معاونت تضمین کیفیت با هدف رعایت اصول تولید و مطابقت با استانداردها انجام می‌شود.

وی افزود: هر سال نیز برای نظارت بر این فرآیندها برنامه‌های مشخصی تعریف و میزان پیشرفت کار بررسی می‌شود تا بتوانیم کیفیت را در بالاترین سطح برای تولید فرآورده‌های بیولوژیک تامین کنیم.

راسخی با اشاره به اینکه مطالعات پایداری واکسن‌ها برای تمام فرآورده‌های تولیدی در قالب طرح‌هایی مشخص انجام شده، اضافه کرد: یکی از مهمترین اقدامات، انجام مطالعات ساماندهی بذر و سلول‌های تهیه واکسن با هدف شناسنامه دار کردن بذرها است که بیش از 70 درصد کار انجام شده و تا پایان امسال تکمیل خواهد شد.

معاون تضمین کیفیت موسسه رازی یادآور شد: در این شناسنامه‌ها، اطلاعات بذرها در سه سطح شامل ژنتیک، مطالعات سرولوژیک و مطالعات بیوشیمایی، معرفی شده که ثابت می‌کند بذر مورد استفاده تمام موارد سخت گیرانه منطبق با استانداردهای جهانی تولید واکسن را دارد.

وی سازمان جهانی سلامت، فارماکوپه‌های انگلستان، اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا را به عنوان مهمترین مراجع بین المللی استاندارد سازی تولید واکسن نام برد و تصریح کرد: هر کدام از این مراجع قوانین سختگیرانه‌ای برای واکسن سازی تعریف کرده‌اند و ما متناسب با اینکه کدام مرجع قوانین سختگیرانه‌تری برای تولید فرآورده‌ای مشخص دارد، محصولاتمان را تولید می‌کنیم.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: